Csak az NVIDIA GeForce NOW-ra lesz szükséged és máris futni fog a Crysis!


Hozzáadva: 2021. Október 21. Megtekintve: 383

Ha sokat játszol a gépeden és mindig új konfigurációk után nézegetsz, akkor biztosan felmerült már a kérdés benned, hogy vajon a Crysis futni fog-e az új gépen? Mint tudjuk a Crysis futtatása nem egy egyszerű feladvány a legerősebb gépek számára sem.


A nemrég érkezett Crysis Remastered-ről és a Crysis Remastered Trilogy-ról pedig már ne is beszéljünk. Az NVIDIA GeForce NOW viszont úgy néz ki sikeresen orvosolja ezt a problémát nekünk.


A GeForce NOW egy olyan felhő alapú játékok futtatását lehetővé tevő szolgáltatás, amely mindenki számára elérhetővé teszi a nagy számítások elvégzését bonyolító hardwareket. Mindezt úgy, hogy közben nincs szükség több százezer forintot videókártyákba ölni.


A GeForce NOW jelenleg több mint 1,000 játékot futtat. Ezek között van több mint 90 ingyenes játék. Ezeket a telefonjainkon, tabletjeinken, PC és MAC eszközeinken, Chromebook-on futtathatjuk. Továbbá lehet hozzá használni Chrome browser-t és okos TV-t is.


A népszerű áruházakból letöltött játékokat is játszhatod a GeForce NOW segítségével. A Steam, a UPlay, az Epic Games Store, és a GOG.com mind támogatva van.


A legújabb Crysis Remastered Trilogy, amelyet az Epic Games Store-ból érhetsz el simán fut a GeForce NOW segítségével.


A Crysis Remastered trilógia teljesen új életet lehelt a karakterekbe, a fegyverekbe és a környezetbe is, mindezt csúcsfelbontás mellett.


Az eredeti játék futtatása is komoly konfigurációt igényelt és a legtöbb korabeli gépnek beletört a bicskája. Ugyan ez elmondható a legújabb verzióról is. A GeForce NOW viszont most megoldja a hardware problémáidat. Csak egy erős internet kapcsolatra lesz szükséged és álmaid játéka máris akadozás nélkül fut.


A GeForce NOW szolgáltatás Amerikában 9,99 dollár per hó áron fut. Ebben benne van a magas szintű grafikaákat kidolgozó motor DLSS és RTX technológiával. Ezek azok, amik igazán kellenek a villámok és felvillanó fények megjelenítéséhez. Ezen technológiák világítják meg úgy a környezetet, hogy az szinte tökéletes mása lesz a való világnak. Azonban ezen megvilágítások képernyőre varázslása rettenetes számítási kapacitást igényel. Erre lett kifejlesztve az Nvidia új felhő szolgáltatása.Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek