A decentralizált váltót fejlesztő zkLink 8.5 millió dollár tőkét gyűjtött


Hozzáadva: 2021. Október 24. Megtekintve: 346

A zkLink egy olyan blokkláncok közötti decentralizált tőzsdét valósít meg, amely tudást nem igénylő rollup (zero-knowledge rollup) technológián alapul. A fejlesztések beindításához 8.5 millió dollár kezdőtőkét sikerült összegyűjteniük.


A legtöbb pénzt a Republic Crypto adta, de a tőkeemelés során jelen volt még az Arrington Capital, a DeFi Alliance, a Huobi Ventures, az Ascensive Assets, a Morningstar Ventures, a GSR és a Marshland Capital is.


Az így begyűjtött pénzzel a zLink ki szeretné bővíteni a fejlesztő csapatot, el szeretnék indítani éles rendszerüket és további funkciókkal szeretnék még kiegészíteni infrastruktúrájukat.


A zkLink egyenlőre teszt fázisban van. Blokkláncok közötti token cserék megvalósítására hozták létre. Támogatja az ethereumot, a Binance Okos Láncot, a Polygont és a Huobi Eco Láncot is. A fejlesztések során további kriptovaluták támogatását szeretnék megvalósítani és szeretnék létrehozni a láncok közötti farmolás, valamint a stakelési eljárásokat is. Ezek segítségével a felhasználók likviditást vihetnek a rendszerbe és hozamot generálhatnak.


A zkLink a magtőkét (seed funding) a Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) technológia segítségével gyűjtötte össze, amint azt az egyik alapító Vincent Yang elmondta. A projekt az éles rendszer bevezetése után további tokenek kibocsátásával szeretne még befektetési tőkére szert tenni, mondta az alapító.


A kockázati tőkebefektetők körében a blokkláncok közötti interakciót megvalósító protokollok egyre nagyobb érdeklődésnek örvendenek. Az elmúlt néhány hónapban számos ilyen projekt, köztük a Connext és a ThorSwap is sikeresen jutott fejlesztésre irányuló tőkéhez.


A DeFi Alliance egyik partnere Qiao Wang elmondta, ahogyan a DeFi felhasználók száma növekszik egyre fontosabb lesz a felhasználói élmény javítása és a blokkláncok közötti cseréket is meg kell valósítani a kriptovaluta kereskedők számára. A zkLink ilyen szempontból jó helyen van. Céljuk a még jobban használható DeFi ökoszisztéma létrehozása. A tesztnetet a következő linken lehet elérni: https://test.zk.link/Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek