A Solana alapú Tulip protokoll 5 millió dollár befektetői tőkét szerzett


Hozzáadva: 2021. Október 28. Megtekintve: 621

Eddig SolFarm-ként ismertük. Nemrég átnevezték Tulip Protocol-ra. Ezt a token-t a Solana blokkláncon fejlesztik és kriptohozamok előállítására találták ki. Stratégiai pénzügyi alapokból összesen 5 millió dollár befektetői tőke áramlott bele.


A finanszírozás két fő szereplője a Jump Capital és az Alameda Research volt, de részt vett még az Amber Group, a Cadenza Ventures, a CMS Holding, a FinTech Collective és más egyéb kritpovaluta befektetők is. Köztük volt Darren Lau, Noah Dummett, az eGirl Capital "Fjvdb7"-je és a Drift Protocol Cindy Leow-ja.


A finanszírozást privát token eladásokkal oldották meg, írja a coindesk.com.


A Tulip protokoll a Solana szezonális Hackathon eseményének egyik nyertes projektje volt. A protokoll tokenek befagyasztását teszi lehetővé és a felhasználók így tehetnek szert kriptohozamokra a Solana ökoszisztémában.


Jelenleg 800 millió dollárt meghaladó betétet tárol a Tulip Protocol és a projekt teljesítményét a DeFi Llama felületen ellenőrizhetjük. Az internetes felület szerint a Tulip Protocol jelenleg a 7. legerősebb Solana alapú hozamgeneráló token.


Az eddig befolyt kockázati tőkebefektetésekből tovább szeretnék fejleszteni a rendszert, ehhez keresnek még fejlesztőket.


A TULIP jelenleg 23 dollár körüli árfolyamon cserél gazdát a coingecko.com szerint.Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek