Ethereum pénztárca feltelepítése kezdőknek iPhonera ingyenesen


Hozzáadva: 2021. Március 29. Megtekintve: 2006

Az ethereum bányászat során az első és legfontosabb lépés a digitális pénztárca létrehozása. Erre több féle megoldás kínálkozik, azonban a legpraktikusabb ha a pénztárcát mindig a zsebünkben tudjuk hordani, ezáltal érdemes saját okostelefonunkra beszerezni egy digitális pénztárca alkalmazást. A következő sorokban, ábrákkal illusztrálva be fogom mutatni a digitális pénztárca feltelepítéséhez szükséges lépéseket. Az ábrák követésével te is telepítheted saját telefonodra az ingyenes ethereum pénztárca alkalmazást és pár percen belül te is boldog tulajdonosa lehetsz egy ilyen nagyon praktikus eszköznek.


Az ingyenes Defi pénztárca feltelepítése nagyon egyszerű. Első körben az Appstoreban rá kell keresni a "Defi wallet" szavakra és így fogod megtalálni az alábbi ábrán látható telefonos alkalmazást, amely különböző kriptovaluták tárolását teszi lehetővé. Az ezen képernyő jobb sarokában található felhő alakú ikonra kell rányomnod és így tudod letölteni az ethereum pénztárca alkalmazást:Az internetkapcsolatod sebességéttől függően néhány másodperc alatt letöltésre kell hogy kerüljön a pénztárca alkalmazás. Amint azt megnyitod a következő kijelzőt fogod találni magad előtt:Első körben egy üdvözlőképernyő fog fogadni ami az alábbi ábrán látható módon néz ki. Itt lehet kiválasztani az alsó részen, hogy új pénztárcát szeretnél-e létrehozni, vagy esetleg egy már létező pénztárcának az adatait szeretned betölteni.A következő lépés során ki kell pipálniod a képernyő közepén látható részt, amellyel elfogadod a hivatalos jogi feltételeket. Ezek után nyomi a legalsó kék gombra.A következő lépésben be kell állítanod egy számkombinációt. Ez fogja védelmezni a digitális pénztárca alkalmazásodat. Ehhez a képernyő középső részén található piros színű feliratra kell nyomnod.Ekkor föl fog neked dobni 6 jegyű számkód beírására alkalmas felületet és itt kell megadnod azt a jelkódot, amivel majd fel tudod oldani a digitális pénztárca alkalmazást. Ezt semmiképp se felejtsd el!Ha a telefonod rendelkezik FaceID azonosítással, akkor itt azt be tudod kapcsolni és így a digitális pénztárcához hozzáférhetsz a FaceID segítségével.A következő lépésben fel kell jegyezned egy néhány szóból álló kifejezés kombinációt, amelynek segítségével visszaállíthatod a pénztárcád állapotát, ha neadjisten elfelejtetted volna szám kombinációdat.Ekkor az alkalmazás fel fog neked dobni 12 angol szót és ezeket kell leírnod egy papírra, sorrendben.
A következő lépésben az alkalmazás meg fogja tőled kérdezni ezeket a szavakat és az adott sorszámhoz tartozó szót be kell írni az üres mezőbe. Az alábbi ábrán például az elsőt a másodikat a tizediket és a tizenegyediket kéri tőlem az alkalmazás.A következő lépésben a digitális pénztárca elkészültéről értesít minket az alkalmazás.Innentől kezdve már csak egy nevet kell választani a digitális ethereum pénztárcának és a kék középső nyomógombra rá nyomván el tudjuk azt menteni.A pénztárca innentől kezdve használható és a következő üdvözlőképernyő fog fogadni minden egyes alkalommal:Ha ethereumot szeretnél fogadni, mondjuk bányászat során akkor érdemes rámenni az ethereum ikonra és így fogod látni az ethereum tranzakciók lebonyolításához szükséges funkciókat.Ha például egy bányászati poolhoz szeretnél csatlakozni és egy ethereum pénztárca hash címre van szükséged, akkor nyomj rá a fogadás gombra, ami a jobboldali ikon lesz, és ekkor az alkalmazás meg fogja neked jeleníteni a pénztárcád QR-kódját és annak hash címét is. Ha a cím mellett található jobboldali kék színű ikonra nyomsz rá, azzal ki tudod másolni a helyes címet:Ezzel készen is lennénk! Ha figyelmesen végigkövetted a lépéseket akkor a te telefonodon is létrejött egy decentralizált pénzügyi tranzakciók lebonyolításához szükséges digitális ethereum pénztárca.


Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek