Ontarioban betiltották a Binance-t


Hozzáadva: 2022. Január 12. Megtekintve: 949

TORONTO – Az Ontario Értékpapír Bizottság (Ontario Securities Commission vagy OSC) arra figyelmezteti a befektetőket, hogy Ontarióban az értékpapír-törvény hatálya nem terjed ki a Binance-re. Ez azt jelenti, hogy a platformon elvileg nem lehetne derivatívákkal vagy értékpapírokkal kereskedni az ontarioi személyeknek és társaságoknak.


A Binance válaszolt az OSC-nek. 2021. december 31. után Ontario lakosai, illetve az ott bejegyzett cégek már nem kereskedhetnek. A Binance jelezte a felhasználóknak, hogy nincs szándékában teljesíteni az OSC kívánságait.


A Binance cégcsoport egyetlen tagja sem rendelkezik semmilyen formában Ontarióban értékpapír kereskedelmi jogosultsággal.2021. december 30-ig hat olyan platform volt regisztrálva Ontarióban, mely jogosult kriptoeszközökkel kereskedni. Az OSC 2021. március 29-i figyelmeztetését követően továbbra is együttműködik a jogszabályok betartásáról történő egyeztetéseket kezdeményező cégekkel. Együtt megpróbálják feltérképezni a bejegyzéshez vezető legjobb utat.


A befektetők ellenőrizhetik a kriptoeszköz-kereskedési platform bejegyzési státuszát a CSA (Canadian Securities Administrators vagy Kanadai Értékpapírjegyzék) weboldalán található National Registration Search (azaz Nemzeti regisztráció) keresőfunkció használatával, vagy az OSC kapcsolattartó központját telefonon is felkereshetik.


Az OSC a nem regisztrált kriptoeszköz-kereskedési platformokat kockázatos szolgáltatásoknak nyilvánítja.


A kanadai befektetőket arra kérik, hogy ellenőrizzék a befektetési lehetőséget kínáló személyek vagy vállalatok nyilvántartásba vételét, és tekintsék át a https://www.osc.ca címen elérhető OSC befektetői anyagokat.Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek