Pénzgyűjtés perköltségre kriptovalutával az Avalanche hálózatában


Hozzáadva: 2021. Október 27. Megtekintve: 496

Egy a kaliforniai állam ellen indított perre ILO (Initial Litigation Offering) segítségével terveznek pénzt gyűjteni. Az egész mögött a jogi ügyekkel foglalkozó Roche Freedman LLP áll. A kivitelezéshez a Republic-nak nevezett befektetési platformot fogják használni. Ezt általában magánszemélyek használják befektetésre.


A jogi ügyekkel foglalkozó cég kezdeményezéséről és az kaliforniai perről a theblockcrypto.com számolt be.


Az ILO nagyon hasonló az ICO (Initial Coin Offering) megoldásokhoz, azonban a bírósági eljárásokra fejlesztették ki. Ez a magánszektor bizonyos elemzők szerint akár 20 milliárd dolláros méreteket is ölthet majd a jövőben.


A jelen bírósági ügy Apothio, LLC által lett indítványozva és Kern megyét, Kaliforniában perlik.


A felperes szerint a kerni megyei rendőrség tönkretette az Apothio kukoricaföldjeit 2019-ben. A rendőrök szerint viszont a földeken a törvényes THC szintet meghaladó kender is volt termesztve. A felperes 1 milliárd dollárt kártérítést igényel.


Az ILO ügy a Republic platformon 5 millió dollár befektetői pénzt szeretne gyűjteni. A Republic elhalt befektetéseket éleszt újra a befektetők számára. A felhasználóknak először Avalanche pénztárcákat kell nyitniuk a felületen és a folyamatot az Ava Labs fogja segíteni.


Az Ava Labs bírósági peres ügyekkel foglalkozik és ezen a területen terjeszti tokenjeit. Így lehet velük pénzt gyűjteni a perköltségekre.


Közben az ICO-k az amerikai pénzügyi biztonságot felügyelő szervezet (SEC) szigorításai miatt az utóbbi két évben szinte teljesen elhaltak. A Republic-on található sok szolgáltatás viszont nem igényel regisztrációt a SEC-nél. A jelen ILO például “crowfunding” kategóriába esik és így a nép is befektethet.


Az ILO-t a Roche Freedman jogi ügyekkel foglakozó cég kezdeményezte. A szakemberek sokat várnak az ILO területtől, főleg azért mert a szolgáltatásokat nem kell a SEC-nél beregisztrálni. Az 5 millió dollár például nem biztos, hogy minden cégnek elegendő lenne az induláshoz, azonban egy peres ügyet könnyedén meg lehet vele indítani.


Ha a bíróság elveti az ügyet, akkor a befektető visszakapják pénzük 80%-t. Ha a felperes elveszti az ügyet, akkor a befektetők bukják befektetéseiket. Ellenkező esetben 2-3.5-szeres szorzóval számolhatnak, az ügy kimenetelétől függően. Az így megvásárolt tokenek nem jogosítanak fel semmire az üggyel kapcsolatban.Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek